Situata la o altitudine de 1520 m, Cabana Rarau ascunsa in inima Masivului Rarau si-a schimbat hainele albite de timp cu un aspect modern, proaspat si primitor

Farmecul accentelor arhitecturale tiroleze se imbina perfect cu frumusetea elementelor specifice Bucovinei de munte, nealterand traditia de peste jumatate de secol a locului.

Infiintata in 1928, Cabana Rarau isi primeste calatorii cu bucate alese, intr-o locatie care reflecta atentia pentru detalii si dorinta administratorului de a integra armonios  aceasta atractie turistica in peisajul montan.

Accesul la Cabana Rarau se face din Pojorata pe Trans Rarau. Trans Raraul este singurul Trans din Romania deszapezit si intretinut pe toata perioada anului.

Majoritatea camerelor au priveliste spre Pietrele Doamnei

Oferta Speciala – Paste 2018 (06 – 09 aprilie 2018) – detalii complete privind planul tarifar pentru 3 nopți/4 zile de cazare în regim demipensiune

Citeste si   Deputatul Ioan BALAN: ”Moțiunea de CENZURĂ anunțată de PSD arată IRESPONSABILITATEA maximă a socialiștilor față de problemele MAJORE”

PROGRAM

06.04 – Cină de bun venit, tip bufet, cu produse de frupt și de post.

07.04 – Mic dejun bufet suedez cu produse de frupt și de post.
– Cina bufet suedez cu produse de frupt și de post.
– După Slujba de Înviere organizatorii vă așteptă cu masa îmbelșugată, tip brunch. Din meniu nu vor lipsi sarmalele, cighirul, pasca, cozonacii, ouăle roșii și multe altele.

08.04 – Masa de Paște cu bunătăți provenite din stâna proprie și produse tradiționale
bucovinene.
Cina festivă și petrecere cu muzică live. În compania muzicanților locului, sunteți invitați la
balmoș la ceaun, borș de miel, pastramă de miel, coaste de miel, berbecuț la ceaun și
multe altele.

Citeste si   Primăria MIROSLOVEȘTI continuă seria INVESTIȚIILOR în localitate! Sunt vizate DRUMURILE și GAZELE naturale

09.04 – La bună revedere, dar nu înainte de a servi un mic dejun copios.

Pietrele Doamnei reprezinta cel mai cunoscut obiectiv turistic din munții Rarău, ușor accesibil pentru turiști

Acestea oferă un relief ruiniform alcătuit dintr-un ansamblu de turnuri din calcare mezozoice încrustate cu corali si amoniți, cu înălțimi de la sub 10 m la peste 70 m, înconjurate de o masă de grohotișuri ce au dimensiuni variabile.

Ele sunt rezultate prin fragmentarea (îngheț – dezgheț) unui vârf calcaros. Aici se găsesc numeroase trasee de alpinism.

Citeste si   Marius OSTAFICIUC: ”PSD l-a INVENTAT pe domnul Mihai CHIRICA, scoțându-l din jobenul ANONIMATULUI, învățându-l să spună ”Bună ziua!” și ”Mulțumesc pentru masă”

Munții Rarău – Giumalău constituie o zonă turistică de mare importanță în cadrul Carpaților Orientali fiind formată din două masive strâns legate a căror importanță pentru turism derivă din următoarele aspecte:

– varietatea peisajelor naturale impuse de relief și vegetație;
– accesibilitatea determinată de prezența culoarelor de vale ce încadrează cele două masive montane. Aici se găsesc două centre turistice de mare însemnătate ce se află la periferie (Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei), ce constituie puncte de plecare pentru principalele fluxuri de turiști. Muntii Rarău-Giumalău fac parte din Munții Bucovinei fiind situați în nordul Carpaților Orientali în bazinele hidrografice superioare ale Moldovei și Bistriței.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ