Share

Bucovina este ținutul unde natura și-a lăsat amprentele făurind un loc mirific și binecuvantat, neatins de zgomotul și tumultul orașului

Aici, timpul este parcă mai rabdator iar tradițiile sunt păstrate înca din moși strămoși, ajungând astăzi la fel de pure ca odinioară. Tinutul Bucovinei este cunoscut, în primul rand, pentru mănăstirile sale, datate de câteva secole, care te vor fascina prin spiritualitate, cultură și istorie.

Cea mai cunoscută și mai apropiată de Hotelul Toaca Bellevue, la doar 2 km, este Mănăstirea Voroneț, pictată cu celebrul și misteriosul “albastru de Voroneț”.

Planuiesti o petrecere, o aniversare, o nunta sau un eveniment care doresti sa fie de neuitat. Vrei ca totul sa decurga perfect, pana la cel mai mic amanunt si la cel mai ridicat standard. Doresti un decor amenajat cu stil si bun gust de catre profesionisti. Preferi un meniu pregatit de bucatari cu experienta in domeniu. Daca esti o astfel de persoana alegeti cu incredere Hotel Toaca Bellevue. Hotel Toaca Bellevue este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente, este partenerul tau de incredere pe termen lung pentru evenimentele memorabile din viata ta.

Gepostet von Hotel Toaca Bellevue am Montag, 14. November 2016

Iubiti muntele, aerul curat si mancarea traditionala?

HOTEL TOACA BELLVUE vă așteaptă într-un peisaj de vis, cu o ofertă de nerefuzat. Cazare in 35 de camere confortabile (camere duble matrimoniale si twin, garsoniere, apartamentesi apartamente VIP), cu balcon si priveliste asupra obcinilor domoale sau a statiunii Gura Humorului.
Hotelul Toaca Bellevue din Gura Humorului vă întâmpină cu cele mai bune oferte de cazare din Bucovina, asigurându-vă toată experiența pentru ca vacanța dumneavoastră să fie una pe cinste.

Citeste si   INTERVIU cu antreprenorul Adrian POPOVICI administratorul cafenelelor ”Camera cu Cafea” din SUCEAVA

CAMERA DUBLA CU BALCON

1050 lei/camera dubla/3 nopti
900 lei/camera dubla/2 nopti

GARSONIERA

1170 lei/garsoniera/3 nopti
980 lei/garsoniera/2 nopti

 

 

APARTAMENT STANDARD

1350 lei/apartament standard/3 nopti
1180 lei/apartament standard/2 nopti

APARTAMENT VIP

1400 lei/apartament VIP/3 nopti

 

 

Meșteșugul încondeierii oualor, binecunoscut aici, dateaza din perioada precreștina

Aceasta este o arta impresionantă atât prin tehnicile de lucru folosite, cât și prin multitudinea de semne și simboluri cu diverse semnificații. Muzeele din zona sunt punctul de atracție pentru a descoperi istoria și trecutul Bucovinei.

Citeste si   ANTIBIOTICE a pătruns pe piețele din SUA și Marea Britanie cu noi MEDICAMENTE asociate Covid-19

Bucatele bucovinene

Daca vrei sa guști din bucatele bucovinene, Toaca Bellevue poate organiza petreceri la stâna turistică, situata pe proprietatea hotelului. Fripturi gatite la ceaun, berbecuti la protap, branza in burduf, pastrama si costita hituita la foc cu lemn de fag sunt numai cateva din deliciile care va asteapta aici.

Citeste si   Eveniment în cadrul MUZEULUI din SUCEAVA! Directorul Constantin URSU: ”CONCERTELE se vor desfășura în aer LIBER”

 

Hai in Bucovina!

Vei gasi un loc de suflet unde descoperi lucrurile bune si simple din viata. Vei pasi pe un meleag bogat in culoare si pictat cu straduinta, un meleag unde natura dainuie intr-un echilibru perfect cu omul si care te reincarca cu energia si sensibilitarea sa.

CONTACT – HOTEL TOACA BELLVUE: 0758 237 440


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ