Share

,,Ministerul Sănătății ține lucrurile sub control. Se ia în calcul prelungirea stării de alertă, cu măsurile pe care le știm. Dacă numărul cazurilor va crește într-un ritm accelerat, se poate lua în calcul orice variantă de lucru. Nu putem pune nimic deasupra sănătății românilor”, a spus deputatul PNL.

Citeste si   Nicușor Dan, mesaj dur pentru Gabriela Firea după poprirea conturilor Primăriei Capitalei

Leoreanu a criticat atitudinea social-democraților, care amână votul asupra legii privind izolarea și carantina din motive electorale. În cazul în care legea va fi respinsă în Senat, Guvernul va veni cu un alt act normativ, a anunțat deputatul.

,,Guvernul este la mâna Parlamentului pe această lege. Baronii locali spun că îi interesează voturile, să rămână la putere, și cer să nu fie adoptată legea. Este o luptă între două segmente de putere în PSD”, a declarat Leoreanu.

Citeste si   Băsescu, răspuns spumos la întrebarea “Cine câștigă Primaria? Eu! Nu candiez ca iepuraș”

Despre criticile privind limitarea unor drepturi și libertăți, deputatul a subliniat că ,,legea pune în prim-plan sănătatea românilor” și a reamintit că, în 20 de țări, majoritatea din UE, s-au instituit măsuri restrictive la granițe. În plus, acesta a reamintit că unor lideri politici europeni li se reproșează că nu au luat măsuri restrictive, precizând despre situația din Franța, ,,unde a căzut un guvern” și Italia, unde ,,premierul a fost audiat.”

Citeste si   Gabriela Firea anunță că Primăria Capitalei are conturile blocate! Datoria pentru Constanda reprezintă 20% din bugetul anual


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ