Share

Cum te plimbi pe Bulevardul Ștefan cel Mare poți simți mirosul de lavandă ce te îmbie să intri în magazinul producătorilor locali ieșeni.

Inițiativa de a deschide un magazin cu produse locale și naturiste nu a fost una spontană. Laura Ignătoaie a declarat pentru ziarul ”Bună Dimineața Iași” faptul că ideea este pusă la punct încă din 2015.

”Am început în 2015. Inițial aveam niște bănuți pentru investit și am decis să cultivăm lavandă. Ideea cu cosmeticele a venit după anul 2017, după ce am recoltat primul ulei esențial din producție proprie” a declarat Laura Ignătoaie, manager al magazinului ”Lavanda Laurei”.

Pe lângă mirosul ce o diferențiază de alte plante, lavanda are și calități antiseptice ajutând la vindecarea rapidă a rănilor sau cicatricilor. De foarte mulți ani, lavanda este folosită ca tratament naturist pentru diverse afecțiuni.

Citeste si   VIDEO Imagini șocante în Ucraina - Un camion a rămas suspendat deasupra șoselei după ce a derapat de pe un pod

O gamă variată de produse naturiste românești pot fi găsite la magazinul ”Lavanda Laurei”

Încercând să-și promoveze propriile produse, Laura a decis să dea o mână de ajutor și celorlalți producători locali. Astfel, în prezent colaborează cu mai mulți producători din zona Iașului spunând că acest lucru este atât în avantajul ei cât și al clienților. Magazinul oferă o gamă largă de produse românești ajutând economia locală.

Citeste si   VIDEO Prima reacție a premierului Ludovic Orban în legătură cu numirea politică a directorului de la SGA Mureș

Întrebată de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iași” care este motivul pentru care colaborează cu producătorii locali manager-ul magazinului ”Lavanda Laurei”, Laura Ignătoaie a declarat:

”În momentul în care noi eram prezenți la târg lumea căuta produsele locale iar în momentul în care deschidem un magazin fizic este mai bine să facem astfel de colaborări pentru că este atât în avantajul nostru cât și al clientului să găsească o gamă mai diversificată de produse.

Nu doar produsele mele ci și produse complementare ce împreună formează un tot unitar în magazin. Ne-am gândit să realizăm același concept și în alte orașe doar că momentan o luăm cu pași mici. Vrem să vedem impactul pe care îl avem în special în perioada aceast a pandemiei pentru că nu știm exact cum vor evolua lucrurile”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ