Share

Nebunie pe şosea: o bătrână Dacia 1300 umileşte în trafic o maşină germană model nou. „Băi, nu se poate!”

Un pasager dintr-un autoturism Volkswagen de serie nouă a filmat demarajul în trombă, la semafor, al unei Dacii 1300 model vechi, cu număr de Brăila, care a surclasat pur şi simplu orice eventual competitor.

Şoferul unei bătrâne Dacia 1300 a dat o „lecţie de demaraj” şoferilor alături de care se afla în trafic. „Întrecerea” a fost filmată de către unul dintre pasagerii dintr-o maşină de generaţie nouă, care nu reuşeşte să facă faţă demarajului automobilului vechi. Imaginile au fost ulterior postate pe internet, unde au strâns în câteva ore aproape 100.000 de vizualizări, cei mai mulţi dintre comentatori fiind impresionaţi de performanţele pe şosea ale maşinii româneşti.

Citeste si   NAUFRAGIAT politic, caut BARCĂ de SALVARE. Cazul consilierilor județeni Victor CHIRILĂ și Mircea MANOLACHE

Maşina din care s-a filmat totul este o Volkswagen de serie nouă, iar tinerii din ea îl încurajează pe şofer să îi dea o lecţie bătrânei Dacii 1300 la semafor. Spre surprinderea lor, însă, automobilul românesc vechi de peste 40 de ani reuşeşte să demareze mult mai eficient decât maşina nouă, pe care o lasă mult în urmă.

Citeste si   Situaţia MĂSURILOR întreprinse în IAȘI pentru a COMBATE și a IMPIEDICA răspândirea COVID -19

Postarea de pe internet a fost distribuită de sute de ori şi a provocat mii de comentarii, precum şi numeroase controverse. Cele mai aprinse dispute au fost pe tema calităţii maşinilor produse în vremea comunismului şi pe tema importului masiv de rable în România.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ