Share

Fiica care s-a căsătorit cu propria mamă a pledat ”vinovată” pentru incest la procesul în care este judecată pentru această revoltătoare faptă.

Misty Spann, în vârstă de 26 de ani, a fost crescută de bunica sa după ce mama sa, Patricia Spann, de 44 de ani, a pierdut custodia celor 3 copii ai săi.

Cele două au trăit în 2014 și au început o relație incestuoasă. S-au căsătorit în martie 2016 în Comanche County, Oklahoma.

Citeste si   ZĂMOSTEANU s-a ”REPROFILAT”! Noul sediu al OPEREI va fi construit de FRIMA dezvoltatorului IMOBILIAR

Legătura incestuoasă a fost descoperită de autorități, în timpul unei anchete sociale. De asemenea, detectivii au aflat că Patricia s-ar fi căsătorit și cu fiul ei, în 2008. În documentele aflate la dosar se arată că tânărul ar fi depus o cerere de anulare a căsătoriei 15 luni mai târiu, motivul invocat fiind ”incest”.

Citeste si   TAXĂ pe poluare din 2021! IAȘUL este inclus în CENTRELE urbane care o vor ACHITA
Lanțul toxic al slăbiciunilor incestuoase a continuat

Potrivit unei declarații care se află la dosar, Patricia a spus poliției că s-a îndrăgostit după ce s-a reunit cu fiica sa. Ea mai susține că ar fi presupus greșit că se poate căsători cu fiica sa deoarece numele ei nu mai apărea pe certificatul de naștere al fiicei sale.

Citeste si   VINERI are loc o nouă ȘEDINȚĂ a Consiliului Local IAȘI! Vezi ce subiecte vor fi DISCUTATE

Misty a fost condamnată la 10 ani de închisoare cu suspendare după ce și-a recunoscut faptele. La rândul ei, Patricia va fi judecată în ianuarie.

Legile din Oklahoma prevăd infracțiunea de ”incest” atunci când are loc o căsătorie între rude de gradul I, indiferent dacă au avut loc sau nu relații sexuale între cele două persoane.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ