Marți, 8 octombrie  2019, începând cu ora 19.00, ieșenii sunt invitați să vadă piesa de teatru ”Legături primejdioase”, în regia lui Cristi JUNCU

Spectacolul prezintă într-un cadru feeric o poveste despre un joc de intrigi amoroase. Protagoniștii- marchiza de Merteuil și vicontele de Valmont, foști iubiți, aleg să devină rivali într-o competiție bazată pe jocuri de seducție și răzbunare.

Merteuil îl provoacă pe Valmont să o corupă pe tânăra și inocenta Cecile de Volanges înaintea căsătoriei sale, însă Valmont urmărește o altă țintă – inima virtuoasei doamne de Tourvel. Cei doi vor cădea în propriile capcane, atunci când realizează că și sufletele lor sunt mai vulnerabile decât credeau în fața adevăratei iubiri.

Regizorul Cristi JUNCU s-a nascut la data de 8 ianuarie 1968 în București, Romania. În 1995, a absolvit Academia Luceafărul, secţia regie de teatru, este cunoscut pentru piesele: ”Noaptea arabă” de Roland Schimmelpfennig, Teatrul de Stat, Oradea – 2004, ”Oraşul” de Evgheni Grişkoveţ, Teatrul ACT, Bucureşti – 2005, ”American Buffalo” de David Mamet, Teatrul ACT – 2005, ”Ostinato” de Cristi Juncu, Teatrul Arca, Bucureşti- 2006, ”Butoiul cu pulbere” de Dejan Dukovski, Teatrul “Sică Alexandrescu“, Braşov – 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ