Share

Legea grațierii scoate lumea în stradă! Mai multe proteste sunt anunţate în mai multe oraşe. Comunitatea “Corupţia Ucide” a lansat proteste în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Craiova, iar “Uniţi Salvăm” a publicat un mesaj anti-graţiere şi anti-amnistie.

Acesta este un event făcut în urma declaraţiilor repetate şi semnalelor privind posibila graţiere a unor fapte grave de corupţie. Va fi anulat dacă Guvernul respectă principiile şi valorile democraţiei. Data este relativă şi va fi schimbată pentru prima zi în care Guvernul ar pune în aplicare intenţiile respective”, scrie pe pagina de Facebook Corupţia ucide.

Citeste si   ISJ IAȘI informează operatorii ECONOMICI despre posibilitatea solicitării școlarizării elevilor în ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL DUAL

Protestul anunţat pentru întreaga perioadă 18 ianuarie – 1 februarie are deja aproape 3.000 de oameni care anunţă că participă.

Totodată, comunitatea “Uniţi Salvăm” a postat un mesaj pe pagina de Facebook: “Doamnelor și domnilor guvernanți, parlamentari, ne dăm seama că doriți să vă scoateți tovarășii infractori din pușcării și să vă ștergeți propriile dosare penale ca și când nici nu s-ar fi întâmplat. Simpatic, dar n-o să vă iasă.

Citeste si   122.986 FERMIEI au depus CERERI în cadrul MĂSURII 21 pentru ajutor cu privire la CRIZA COVID -19

Nu vă păcăliți pe voi înșivă, suntem atenți la fiecare mișcare pe care o faceți, mai ales la inginerii juridice frauduloase și la combinații penale. N-are rost să vă credeți intangibili — sunteți doar niște servitori ai poporului. “Public servants”, cum zice englezul.

Căderea din posturile înalte pe care le-ați primit temporar e mult mai dureroasă. Societatea civilă nu a uitat nici de #colectiv, nici de #rosiamontana, nici de #domnialegii. Să nu îndrăzniți!

Citeste si   4.724 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

#Unitisalvam România de amnistie, grațiere, restaurație, domnia penalilor!”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ