Share

 

Cătălin Predoiu spune că „nu este primul derapaj al primarului Capitalei, care, probabil, și-a rezolvat problemele de primărie și cu trafic și cu altele în București. (…) Într-adevăr, este nedemn ceea ce face și primarul Capitalei, și alți politicieni din PSD care au speculat o pozitie principial corecta, si anume aceea de a avea pe termen lung o lege solida”.

Ministrul Justiției, despre legea ce prevede pedepse mai mari pentru pedofili. Care este MOTIVUL atacării la CCR

Citeste si   Emil Boc vorbește despre criza apei calde în București: „Era supărat că l-a trimis nevasta să ia lighean mai mare”

Răspunsul ministrului Justiției vine după ce Gabriela Firea, primar general și președinte PSD București, a numit Guvernul liberal condus de Ludovic Orban „guvernul pedofililor” pentru că a atacat la CCR legea care prevede pedepse mai mari pentru pedofili. 

„Revoltătoare, șocantă și irațională decizia Guvernului de a ataca la Curtea Constituțională legea ce prevede pedepse mai mari pentru pedofili”, a scris Firea pe pagina de socializare.

Cătălin Predoiu acuză decăderea discursului politic al PSD, care minte și instigă la ură.

Citeste si   Eugen Pîrvulescu: Unica șansă a județului Teleorman este o administrație liberală. PSD a umilit oamenii și i-a ținut în sărăcie

„Modul in care este speculată politic de PSD această problemă, jucându-se cu sentimentele oamenilor, instigând la ură, mințind (…), mi se pare un semn de decădere a nivelului de discurs politic. Este inadmisibil. Daca nu se gândesc la altceva, să se gândească totuși la emoțiile pe care le creează acestor victime, când discuția ar trebui să rămână strict în spațiul tehnic. Atât”, a declarat Cătălin Predoiu, joi seară, la „Legile puterii”, la Realitatea PLUS.

Cu o zi în urmă, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul și pe președintele Klaus Iohannis că nu au scenarii sigure pentru începerea școlii, dar „când vine vorba de pedofili, scenariile dispar și rămân doar certitudinile: pedepsele legiferate de Parlament sunt prea mari și imprescriptibilitatea, susține Ludovic Orban, nu ar trebui să opereze în cazul violatorilor și pedofililor”, într-o postare pe Facebook.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Luptă strânsă la București: ce arată ultimul SONDAJ

Ministrul Justiției, despre legea ce prevede pedepse mai mari pentru pedofili. Care este MOTIVUL atacării la CCR


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ