Share

“Legile puterii”: Curtea Constituțională parcă nu trăiește în România. Majoritatea CCR, nu vreau să-i critic pe toți membrii, dar sunt reprezentanții PSD care nu judecăt după Constituție, care ne-au creat niște situații absolut incredibile. Ne-au lăsat timp de 22 de zile fără nicio posibilitate a  proteja sănătatea publică a populației. Asta e o crimă împotriva sănătății publice și nimeni nu-i trage la răspundere, își imaginează că sunt desupra legii și că niciunul dintre ei nu răspunde pentru deciziile pe care le ia. 

Citeste si   Bogdan Aurescu, la reuniunea miniștrilor de Externe din NATO. Relația cu Rusia și China, pe agenda discuțiilor

Cu alocațiile pentru copii, (…) după ce în 2019 se dublaseră alocațiile, PSD a profitat de un moment în care a obținut spjinul unor parteneri care au vrut să câștige voturi și au trecut încă o dublare a alocației. Le-am spus că nu există resurse financiare pentru a susține așa ceva, haideți să o facem în 5 trepte, cu câtev 20%, iar prima etapă am și făcut-o.  (…) E o iresponsabilitate la nivelul parlamentari și a multor altor parlamentari care parcă au înnebunit, au dat pe bandă rulantă sporuri, au generalizat sporurile, au vrut să dea 6 salarii la angajare, 3 salarii la căsătorie…a fost un izvor nesecat de populisme.

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”

La momentul actual, CCR poate lua orice decizie neconstituțională pe care nicio altă instanță nu o poate remedia. CCR a ajuns să dea ordine Președinției, Guvernului, Parlamentului S-a ajuns într-un punct de criză, instituția trebuie reformată,” a afirmat Orban, la “Legile puterii”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ