„Marea majoritate a populației a respectat a populației a respectat măsurile, restricțiile și le multumesc pentru acest lucru.

De ce sa plateasca 90 la suta din populatie care a respectat, a constientizat, care a avut rabdare pentru cei 10 la suta, care nu au respectat, nu vor respecta niciodata si pentru care erau acele amenzi. 

Ne aflam in acest moment in care noi nu avem acum parghii ca sa putem controla, ca macar sa aratam ce ar putea pati daca nu respecta niste reguli.

Citeste si   Comunicat al Guvernului: Premierul Orban a plătit două amenzi pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise

Daca apelez in continuare la responsabilitate simt civic, la un moment care trebuie depasit de toata populatia tarii, merg pe necesitatea unor amenzi in contextul in care trebuie sa existe, tocmai pentru  acei 10 %.

Nu stiu daca 90 la suta din populatia asta ar trebui sa se simta stinghera in fata unor 10 la suta care n-au respectat si nu vor respecta niciodata”, a spus, miercuri seară, Nelu Tătaru, la „Legile puterii”. 

Citeste si   Ministrul Economiei: Corpul de Control a ajuns la ROMARM, după oprirea producției de măști
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ