Întrebat daca se va ridica în Suceava carantina, ministrul a raspuns ca „da, exista  posibilitatea sa fie ridicata carantina in Suceava. (…) Vom ridica carantina daca decid Institutul National de Sanatate Public si Comitetul pentru situatii de urgenta”.

„Institutul National de Sanatate Publica si Centrul Bolilor transmisibile au facut un raport. (…) E destul de reala posibilitatea sa ridicam (carantina – n.red.). Dar în Suceava avem acum focare în camine de batrani, persoane institutionalizate, medici infectati”, a mai precizat Nelu Tătaru, la „Legile puterii”, de la Realitatea PLUS.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

Carantina totală în Suceava și în alte opt comune limitrofe a fost instituită din 30 martie, prin Ordonanta militara nr.6. Cele opt comune sunt Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei. De o lună și jumătate, în Suceava si zonele limitrofe nu au fost permise decât intrarea și ieșirea transportului de marfă, a persoanelor care nu locuiesc în zonă si au activitati economice .

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ