Share

”Dincolo de faptul că ne vom apuca de acele lucruri care să rezolve problema traficului, a poluării, nivelul economic, lucrul cel mai important estre cel în care să obișnuim bucureștenii că Primăria este partenrul lor și oamenii care sunt acolo lucrează pentru ei. 

Aș vrea din momentul ăsta să ies din logica de campanie. Nu mai lupt cu nimeni. E vorba de a explica ce lucruri realiste pot să aștepte. În ceea ce privește căldura și apa caldă, nu am spus niciodată că o să vin cu soluții minune. Problema pe termen scurt este să reușim să ieșim rezonabil din această iarnă. Avarii vor fi, dar pot să promit că vom institui un management al avariilor astfel încât intervențiile să se facă cât mai repede, și că vom comunica onest cu bucureștenii. În primul rând, de când voi prelua mandatul, se va răspunde la telefon.

Citeste si   VIDEO Cîțu îl provoacă pe Ciolacu: Expuneți-le oficialilor europeni planurile economice ale PSD sau renunțați la imunitate, să vedem cine minte

Fostul primar General a depus o cerere de finanțare către UE, în baza fondurilor europene alocate Bucureștiului, dar acum o lună și jumătate, deși banii îi avea de la începutul mandatului. Contractul de finanțare nu a fost semnat până acum. Nu s-au luat banii pentru că s-a insistat pe soluții fantasmagorice, cum ar fi ca Primăria să preia ELCEN-ul, deși îi datora o sumă mare de bani, să preia niște creanțe…”, a explicat Nicușor Dan, la Realitateas Plus. 

Citeste si   Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie: ”Guvernul și autoritățile locale gestionează acest proces”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ