Share

”Dacă privesc coronologic, aș putea spune că au intrat pe o cale fără întoarcere. Au avut congres și înainte de congres, domnul Ciolacu a avut nevoie de un exercițiu de forță și au depus moțiune. Din punctul nostru de vedere, în sesiune extraordinară nu poate fi depusă moțiune de cenzură.

Citeste si   VIDEO Ce promit liberalii teleormăneni pentru "zona roșie": investiții, drumuri, racordare la gaze naturale

Pentru un exercițiu de imagine al lui Marcel Ciolacu, PSD destabilizează țara. Avem ciza sanitară, o criză economică generată de cea sanitară, avem începutul de an șccolar care presupune un efort uriaș din partea profesorilor, părinților.

Vine momentul alegerilor, care trebuie foarte bine pregătit. Mai sunt trei luni până la alegerile parlamentare. Și, din păcate, PSD nu s-a schimbat și își imaginează că dacă vor veni la putere pot controla procesul electoral.

Citeste si   VIDEO Jocurile economice ale statului paralel. Interesele lui Victor Ponta la Roșia Montană

Oricine se uită în jurul domnului Grindeanu și domnului Ciolacu poate să vadă că sunt aceiași oameni care au stat lângă Dragnea, aceiași oameni care au lăsat în urmă prăpăd.

Au în sondaje cu 2 în față. Când ai cu 2 în față și ai avut 5, înseamnă că ai o problemă”, a spus Raluca Turcan, la Realitatea PLUS.

Citeste si   VIDEO Bază sportivă redeschisă de Primăria Capitalei, după 15 ani, în Sectorul 3


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ