Share

“Ordonanța 13 a stricat climatul social, ca dovadă că a urmat apoi Ordonața 14, pe care eu, ca premier în acel moment, mi-am asumat-o total. Am fost conștient, mi-au spus-o și alții, că atunci când o voi adopta, voi intra în conflict cu fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, ceea ce s-a și întâmplat,” a afirmat Grindeanu.

Citeste si   Ministrul Muncii, ANUNȚ despre pensiile românilor care au muncit în Israel! Violeta Alexandru: PSD va răspunde pentru neinformare!

“Cred că, în mod normal, în 2016, când PSD a câștigat alegerile, președintele partidului treuia să fie și premierul și cred că de acolo, de la faptul că Liviu Dragnea n-a putut să fie premeir, a inceput totul. (…) Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că până în 2016 Liviu Dragnea a fost un lider de partid foarte bun, PSD a obținut un scor istoric la alegerile generale din acel an,” a precizat fostul premier, în direct la “Legile Puterii”. 

Citeste si   Încă un lider PNL a ajuns la spital, după ce simptomele COVID s-au agravat

“În 2016 s-a pornit într-un mod nenatural. Faptul că președintele partidului care a câștigat alegerile cu 46% nu a putut fi și premier a fost primul lucru care nu s-a așezat corect. Apoi a fost dorința liderului de partd (Liviu Dragnea – N.R.) de a avea miniștri executanți, ceea ce nu s-a potrivit, cel puțin în cazul meu și al lui Mihai Tudoase, iar pe final cred că nici la Viorica Dăncilă. Au mai fost și alte greșeli, dar astea nu ne-au împiedicat să facem lucruri bune, ]n plan economic și social.” 

Citeste si   Marcel Ciolacu la "Legile Puterii" : Orban minte, nu beneficiez de pensie specială. Și la finalul primului mandat am demisionat

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ