Share

Ministrul Economiei a afirmat că dacă moțiunea de cenzură își atingea scopul și guvernul era demis, România s-ar fi aflat într-o situație  critică, cel puțin până la alegerile parlamentare.

“Ar fi urmat o altă perioad de instabiliate, România era din nou pusă la colț de instituții financiare internaționale, contracte în derulare erau din nou pusă pe hold și s-ar fi așteptat aproximativ 3 luni, până la alegerile parlamentare,” a afirmat ministrul liberal al Economiei.

Citeste si   Firea, cu tunurile pe DSP București: "25.000 de euro, blocați. O țară întreagă stă în pixul unei doamne numite politic"

Popescu a precizar că miza era una strict electroală. “Pur și simplu au vrut să arunce România în aer doar din interes electoral, pentru alegerile din 27 septembrie, pentru că s-au prăbușit în sondaje. (…) Stăteau prost și înainte de moțiune, nu știu cum vor sta acum, dar sunt convins că românii sunt deștepți și realizează că PSD nu poate fi invins decât zdrobindu-l la vot.”

Citeste si   Surse: Klaus Iohannis ar urma să ceară Parlamentului să reexamineze legea privind dublarea alocațiilor

Ministrul Economie a relatat, la “Legile Puterii” povestea noului program de guvernare al PSD, a cărui eminență cenușie este Sorin Grindeanu, unicul premier post-decembrist demis de către propriului său partid. 

“La plenul pentru moțiune, deși am stat la masa Guvernului, m-am mai plimbat printre colegii din sala. Pe masa niciunui parlamentar PSD nu era niciun proiectul de guvernare cu care se lăuda Grindeanu. A fost pur si simplu o minciună propagandistă, dar e posibil ca balonul umflat să li se spargă în față. (…) Eu cred că vor avea 4 ani de opoziție în care să se gândească la programe de guvernare, dacă nu de ajung, poate vor avea 8 ani,” a afirmat Virgil Popescu.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Lista completă de candidați la alegeri locale 2020. Top localități cu cei mai mulți candidați la primărie

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ