Share

Legitimațiile de călătorie gratuită pe mijloacele de transport în comun, eliberate de Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Comunitară, rămân valabile până la emiterea altora noi. În prezent, este în curs de tipărire un model nou al legitimațiilor valabile pe autobuzele și tramvaiele Companiei de Transport Public Iași.

Pe lângă o nouă identitate vizuală, adecvată și noului operator de transport public, legitimațiile vor trebui vizate anual și nu trimestrial, ca până acum.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Reamintim că, în baza Hotărârii Consiliului Local Municipal Iași nr. 159 / 2008, de această facilitate beneficiază: persoanele cu vârsta de peste 65 ani din municipiul Iaşi; persoanele pensionare cu vârstă până la 65 de ani, ale căror pensii sunt mai mici decât salariul minim brut pe ţară garantat în plată (1.450 de lei, de la 1 februarie); persoane care au stabilit prin Legea 341 / 2004 dreptul de a beneficia de gratuitate pe transportul în comun (revoluționari).

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ