Mai sunt doar câteva zile până la alegerile europarlamentare din 26 mai iar liberalii ieșeni sunt determinați să scoată un scor cât mai bun la acest scrutin de alegeri. Liderii filialei PNL Iași își petrec ultimele zile de campanie în teritoriu încercând să convingă alegătorii despre importanța prezenței la vot și prezentând cetățenilor programul programul politic al Partidului Național Liberal pentru europarlamentare.

Pașcani, Podu Iloaiei, Hârlău, Miroslava, Aroneanu, Tomești sunt doar câteva exemple de localități unde au putut fi văzuți în mijlocul oamenilor atât primarii și consilierii județeni sau locali, dar și liderul liberalilor ieșeni, deputatul Costel Alexe.

Alegerile pentru Parlamentul European sunt fundamentale pentru evoluția României

Odată ce  România a luat decizia să fie membru al Uniunii Europene, și-a asumat un destin European și să   respecte valorile, principiile, regulile care stau la baza funcționării Uniunii Europene.

”De luni de zile suntem în fiecare zi alături de locuitorii din județul Iași pentru a le spune cât este de important să mergem duminică, pe 26 mai, la vot pentru a susține o Românie care să dezvolte cu fonduri europene, care să aducă prin administrațiile liberale prosperitatea în fiecare comunitate.

Iar acest lucru este posibil doar susținând lista PNL la aceste alegeri europarlamentare (dând astfel cât mai mulți reprezentanți români celei mai puternice familii politice europene, acolo unde putem cu adevărat să ne facem auzită vocea) și susținând cu toată tăria Referendumul convocat de Președintele României, Klaus Iohannis și votând DA la ambele întrebări!” a declarat Liviu Brătescu, primvicepreședinte PNL Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ