Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași, s-a înscris cu proiectul SCHOOL IS AN OPPORTUNITY, la Concursul Național Euroscola 2019-2020, ediția a XII-a.

Concursul de anul acesta are deviza „Educația schimbă vieți”. Competiția este organizată de Biroul de legătură al Parlamentului European În România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Proiectul Liceului Cantemir  are ca slogan School is the start- life is the competition,   popularizează și  promovează educația drept cea mai importantă cale pentru obținerea succesului personal, pentru dezvoltarea unei cariere, pentru atingerea unui nivel social, pentru dezvoltarea economică și socială, în contextul în care viața este plină de provocări, iar societatea este într-o dinamică și permanentă transformare.

Citeste si   CREȘELE și GRĂDINIȚELE s-ar putea DESCHIDE de la 15 IUNIE în IAȘI! Care sunt CONDIȚIILE pe care INSTITUȚIILE trebuie să le RESPECTE

Modelul de succes pentru campania noastră de promovare este George Dian Balan, fost elev al școlii, șef de promoție în anul 2000, cu numeroase premii la olimpiade și concursuri, funcționar european, avocat care pledează pentru protecția mediului la Curtea Europeană de Justiție. Contribuția pentru comunitate a lui Dian Balan, nu se reduce la cariera profesională,  el este pasionat de natură, de speciile de animale pe cale de dispariție, călătorește foarte mult, iar materialele pe care le realizează sunt prezentate pe canale de televiziune precum Discovery, National Geografic, History și în reviste cu tematică de mediu.

Citeste si   România  trece în faza a doua de RELAXARE de la 1 iunie. Cum afectează noile măsuri județul IAȘI

Experiența personală și profesională a mentorului campaniei ne convinge de faptul că școala este importantă, ne oferă  un punct de pornire și resurse pe care trebuie să le folosim pentru a reuși, căci, școala este startul dar viața este cu adevărat competiția. Școala  contribuie la creșterea gradului de cultivare al unei persoane și șansele acesteia de reușită . Școala este o oportunitate!

Citeste si   Tânăr din MIROSLAVA cercetat de polițiști pentru INFRACȚIUNI rutiere
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ