Share

“Domnului Rădulescu îi place să se erijeze într-un bărbat politic. S-a speriat prea tare, din punctul meu de vedere, de o bronşită şi de aici până la a trăi pericolul de deces, pe care îl tot clamează pe televizoare, e o distanţă totuşi mare. Haideţi că nu suntem copii mici, unii dintre noi, deşi tineri, suntem totuşi maturi din punct de vedere politic şi înţelegem atunci când se întâmplă o astfel de fentă”, a afirmat Simonis la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

Citeste si   "Legile Puterii" va fi moderată de către Alexandra Păcuraru. Prima ediție, luni, 5 octombrie

Și în cazul lui Adrian Todor, suspiciunea că a încercat să scape de excludere printr-un tertip a cântărit mai greu pentru colegii de partid.   

“Domnul Todor are o decizie a DSP pe numele de Tudor Adrian, nu Todor Adrian. Din punctul meu de vedere, ca jurist, nu avea nicio obligaţie juridică să respecte o decizie care nu îi era adresată dânsului. Ori că au greşit cei de la DSP, ori că s-a făcut această greşeală intenţionat, nu ştiu care este motivul. Colegii mei din Consiliul Politic Naţional au luat decizia de excludere a domnului Todor”, a afirmat Simonis.

Citeste si   Dosarul "Colectiv": Cristian Popescu Piedone, LOVITURĂ imediat după alegeri

Senatorul Roxana Paţurcă şi deputatul Dan Ciocan au fost și ei excluși, iar în cazul fostului ministru Carmen Dan se fac verificări, pentru a se stabili dacă a spus adevărul.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ