După principiul hoțul strigă hoții, liderii PSD Iași încearcă să bage sub preș neputința de a face ceva pentru județul Iași, atacând PNL pe motiv că face scandal

Păi cum domnilor să nu facem scandal când trei ani de zile ați blocat județul Iași, ați blocat prin incompetența voastră  investiții importante pentru Iași? La ora aceasta, nu s-au început încă lucrările la Axa 1 Iaşi-Suceava, și nicio investiție importantă  nu a fost demarată la aeroport de către Consiliul Județean.

În toată această perioadă, PSD ALDE și UNPR au asigurat majoritatea în Consiliul Județean, punct! Ieșenii așteaptă să se vadă lucruri concrete , sa fie finalizate investițiile începute din mandatul trecut, nu au trimis în Consiliul Județean bocitoare pe post de consilieri județeni.

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”

Le recomandăm celor din PSD Iași un tratament cu lecitină, pentru că au uitat că în urmă cu doar două săptămâni, fără votul consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal Iași, majorarea bugetului pentru proiectul Axa 1 nu ar fi fost posibilă. Dacă nu au nevoie de medicamente, înseamnă ca sunt ipocriți.

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”

De asemenea, fără votul consilierilor PNL nu ar fi fost aprobată investiția de la Aerostar sau proiectul unui nou centru SMURD la aeroport

Pentru referințe bibliografice le recomand procesele verbale ale ședințelor Consiliului Județean. Știm prea bine ca vă e greu să citiți. Domnilor de la PSD, în frunte cu Maricel Popa și Cristian Stanciu, nu vă mai văicăriți, pentru că nu v-a împiedicat nimeni până acum să vă puneți planurile în aplicare. Ați făcut tot v-a trecut prin minte. Cât v-a trecut prin minte.

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”

Ați instaurat la Consiliul Județean un regim bazat pe minciună, teroare, ipocrizie și demagogie. Ați dat afară oameni competenți pentru a ii înlocui cu ageamii din PSD.

Proiecte importante lansate de către administrația liberală din mandatul trecut le-ați făcut praf: Transagropolis, Parcul industrial de la Lețcani, Aeroportul, Masterplanul de drumuri județene.

Dacă semanati vânt, cum sa vă așteptați să culegeți altceva decât furtună? Ne-am lămurit de ce sunteți în stare. De nimic.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ