liderul-unpr,-gabriel-oprea,-deschis-la-o-colaborare-cu-psd-si-pro-romania

,,De la formare și până astăzi, partidul a trecut prin multe furtuni, dar de fiecare dată ne-am ridicat și continuăm să mergem înainte, mai înțelepți, mai atenți în deciziile pe care le luăm și hotărâți să reușim în ceea ce ne propunem.

Ne pregătim pentru alegerile locale și parlamentare din acest an, în care vom merge singuri sau într-o formulă extinsă. Ca partid de centru-stânga, UNPR consideră oportună și ncesară, în această perioadă, o colaborare între partidele aflate în zona de stânga a politicii, respectiv PSD-UNPR-PRO România”, anunță sursa citată.

,, Pentru că românii au nevoie de un răspuns concret la așteptările lor, au nevoie de partide și politicieni care își respectă promisiunile electorale, care au proiecte cu real impact pozitiv în viața de zi cu zi și sunt capabili să le pună în practică. Românii au nevoie de salarii satisfăcătoare, de pensii decente și de creșterea alocațiilor pentru copii. Au nevoie de un sistem de sănătate și un sistem educațional performante, de autostrăzi, de o infrastructură rutieră viabilă, de o promovare adecvată pentru turism.

Trebuie să ne întoarcem la valorile fundamentale, care ne definesc pe noi, ca națiune, să fim uniți și să nu ne sfiim să arătăm tuturor că România este nu doar o țară frumoasă, ci și un stat puternic, o voce care trebuie să fie respectată în Europa.

O Românie puternică, o națiune sigură și prosperă nu poate exista fără un sistem de securitate puternic sau fără o societate unită. De aceea, noi am sprijinit întotdeauna, prin măsuri concrete care acționează și astăzi, militarii și polițiștii, drepturile și demnitatea lor. Ei sunt cei care asigură pacea în țară și în misiunile externe la care România participă, ei sunt cei care asigură siguranța cetățeanului și liniștea noastră de fiecare zi”, se mai spune în comunicatul UNPR.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ