Share

Se pare că Răzvan Simion şi Lidia Buble se îndreaptă cu paşi siguri către altar. Cei doi au discutat deja despre nuntă, dar primul pas va fi „botezul” religios al „matinalului”. Răzvan e gata să se convertească la religia penticostală.

Lidia Buble şi Răzvan Simion se iubesc de doi ani, iar acum sunt gata să facă pasul cel mare. Artista şi matinalul şi-au făcut deja planuri pentru marele eveniment, după cum a lăsat să se înţeleagă chiar Răzvan, într-un interviu acordat recent. Lidia Buble este adeptă a religiei penticostale, iar persoanele care doresc să se alăture noii credinţe, conform tradiţiei, trebuie să se boteze. De dragul iubitei lui, „matinalul” este gata să o facă şi pe asta.

„Lidia mi-a dat liniştea de care aveam nevoie. O iubesc pentru că mi-a adus echilibrul în viaţă. Chiar dacă pare copilăroasă, este surprinzător de matură şi extraordinat de optimistă. O iubesc pentru că are doi ochi frumoşi care îmi zâmbesc din interior în fiecare dimineaţă şi o iubesc pentru că mă lasă să fiu eu însumi. (…) La noi va fi mai întâi botezul şi abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiţi la botezul copilului, va fi botezul meu şi apoi nunta”, a mărturisit Răzvan Simion, pentru revista Unica.

Şi Lidia Buble este la fel de deschisă atunci când vine vorba de nuntă, dar ştie că Răzvan trebuie să urmeze tradiţia: „El trebuie să vină să mă ceară de soţie înainte, de la mama şi de la tata şi… apoi vedem.”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ