Share

„Liliacul” este o operetă în trei acte de Johann Strauss-fiul cu libretul realizat de Karl Haffner și Richard Genée, după nuvela „Le Reveillon” de Henri Melhac și Ludovic Halévy.

În România, prima reprezentație  a  operei „Liliacul” a avut loc pe data de 20 martie 1891, la „Teatrul Național” din București, sub conducerea artistică a lui George Stephănescu.

Citeste si   Primarul comunei MIROSLAVA, Dan NIȚĂ a depus JURĂMÂNTUL pentru mandatul 2020-2024

De atunci a fost reprezentată de principalele companii de operă și operetă din România. Noua montare a  piesei „Liliacul” a avut loc pe data de 11 martie 1968, la Opera Română din Bucureşti.

Savuroasa operetă urmează să se desfăşoare la Opera Naţională Română din Iaşi, miercuri, 22 ianuarie 2020, începând cu ora 18:30.

Citeste si   Informare ANAF cu privire la CONVENȚIA dintre ROMÂNIA și REPUBLICA PORTUGHEZĂ pentru evitarea dublei impuneri

Interprează soliștii, corul, baletul și orchestra Operei ieșene, iar conducerea muzicală este asigurată de maestrul Leonard Boga.

Spectacolul durează până la ora 21:45 și are două pauze, iar accesul copiilor cu vârsta mai mică de 7 ani nu este permis.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ