Share

Incredibil, dar adevărat! Reacția unei femei care cerșea pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Iași

Cerșetorii ieșeni stârnesc mila fiecărui cetățean și devin campioni la înjurături. De asta a dat dovadă cerșetoarea agresivă. Surprinsă în fața camerei de filmat, femeia a început cu amenințări, cu strigăte și cu urlete pe motiv că nu avem nici un drept să o filmăm, în condițiile în care ne aflam pe domeniul public.

Cerșetoria începe să devină o afacere, de pe spatele căreia supravețuiesc mulți în condiții mai mult decât oneste. Dacă nu se întâmplă asta 100%, 90% tot se adeverește.

Milă, compasiune sau realism?
Nu se mai poate face diferența dintre adevărații cerșetori care se chinuie cu adevărat și cei falși, puși sub acoperire. Oricum ar fi, ambele categorii își încearcă șansa peste tot în lume, în orice colț de stradă!
Din cauza acestor tipuri de oameni ai străzii agresivi, care nu au necesitate reală, suferă ceilalți care au într-adevăr situații de sănătate și situații financiare în ultimul stadiu. Atenție, se apropie sărbătoarea Sfintei Cuvioasei Parascheva și cerșetorii se înmulțesc din ce în ce mai mult! Autorități, ce-i de făcut?

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ