Share

 

Franța și Bosnia Herțegovina au fost eliminate de pe listă iar Suedia ,  a fost eliminată de pe listă, în timp ce Franța a fost eliminată. Pe listă a fost inclusă Suedia, în timp ce Franţa şi Bosnia Herţegovina au fost eliminate.

Care sunt țările din „zona galbenă”, potrivit Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență din 4 decembrie 2020:

Citeste si   Ce AVERE are Diana Șoșoacă. Cât câștigă senatoarea AUR și câte case are

GeorgiaSerbiaLuxemburgMuntenegruCroațiaAndorraLituaniaSloveniaSan MarinoLiechtensteinAustriaStatele Unite ale AmericiiUngariaCurasaoPolinezia FrancezaSuediaMacedonia de NordPortugaliaElveția Polonia Iordania ItaliaBulgariaArmeniaCehiaKosovoDanemarca

Persoanele care sosesc în România din aceste state trebuie să intre în carantină pentru 14 zile.

Care sunt excepțiile aplicate pentru persoanele care vin din „zona galbenă”

Conform hotărârii adoptate vineri de CNSU, sunt exceptate de la această măsură persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 90 de zile anterioare intrării în țară, fapt dovedit prin documente medicale sau prin verificarea bazei de date Corona-forms și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la intrarea în țară.

Citeste si   Marcel Ciolacu: ”Partidul Social Democrat intenţionează să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ