Share

Liviu Dragnea atacă dur cuplul Iohannis – Cioloş

  • “Platforma 100 – plină de iluzii şi speranţe deşarte. Acest cuplu ne-a creat senzaţia şi ne-a făcut pe toţi să sperăm că au relaţii foarte bune şi că o să se rezolve problema intrării în Schengen. A fost un consiliu JAI, Justiţie şi Afaceri Interne pe 14 octombrie unde a fost scoasă de pe ordinea de zi tema discuţiei pentru intrarea în Schengen a României. Deci ce-au realizat în acest an?”

    Despre acordul comercial cu Canada:

  • Nu l-am văzut pe niciunul să bată cu pumnul în masă şi să spună că România nu acceptă şi nu va susţine acest acord, dacă nu se rezolvă problema vizelor pentru cetăţenii români. Cât trebuie să mai acceptăm noi că românii sunt consideraţi cetăţeni europeni de mâna a doua? Dar de ce trebuie să se întâmple lucrul ăsta?”
  • “Sunt deja două moţiuni simple împotriva unor miniştri din actualul guvern, care au fost votate de parlament. În total dispreţ faţă de parlament, miniştrii au rămas în funcţie. O moţiune de cenzură care ar fi votată, nici nu ar fi luată în seamă de Iohannis. Şi atunci de ce să mai facem demersul ăsta? Probabil că vom mai veni cu nişte moţiuni simple şi în perioada următoare împotriva unor miniştri, pentru a încerca să aducem în atenţia opiniei publice şi alte grozăvii care se întâmplă acum”.
  • “Preşedintele spune că indiferent ce vor vota românii, pe el nu îl interesează”.
Citeste si   Gabriela Firea își depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei duminică

Despre dosarul Black Cube

  • Despre informaţiile apărute în presă potrivit cărora numele preşedintelui Iohannis şi al generalului Coldrea ar fi în dosarul Black Cube şi că această operaţiune ar fi fost girată la cel mai înalt nivel: “Dacă acel document este real … prima întrebare pe care mi-o pun este de ce nu afost chemat Preşedintele la audieri? Pentru că oricare alt cetăţean din România dacă era menţionat exact în acest dosar sau în altele era chemat imediat. Unii luaţi şi cu mascaţii. Să dea aexplicaţii pentru asta. Dacă acest document este real, ceea ce se întâmplă este profund ilegal. De fapt ce reiese de fapt din acel document? Că s-a dorit să o dea jos pe Koveşi. Că practic asta era ţinta Black Cube. Asta ar fi o dovadă maximă de ipocrizie: la televizor ieşi şi spui că tu susţii lupta anticorupţie şi pe cea care conduce această luptă, Codruţa Koveşi şi tu de fapt în subteran, în mod ocult, vrei să o dai jos. Repet, dacă ceea ce se spune acolo este adevărat. Dacă acest document este adevărat, faptul că preşedintele nu a fost chemat la audieri este inadmisibil. Preşedintele nu poate fi trimis în judecată, dar nu scrie nicăieri că nu poate fi cercetat. Nu există această prevedere şi nu există această imunitate.”
Citeste si   Traian Băsescu, la Realitatea PLUS: „Gabriela Firea și Nicușor Dan au un avans considerabil, dar vedem ce se întâmplă și cu candidatura mea”

Bunadimineataiasi.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ