Share

După ce președintele Klaus Iohannis a amânat desemnarea premierului, liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut la România TV că face eforturi pentru ca oamenii să nu iasă în stradă. 

“De câteva zile eu fac eforturi foarte mari pentru a nu ieşi oamenii în stradă. Sunt din ce în ce mai mulţi hotărâţi să iasă în stradă. Eu nu cred că după Anul Nou mai pot să ţin oamenii să nu iasă în stradă”, a declarat Dragnea.

Citeste si   Marcel Ciolacu speră ca majorarea pensiilor cu 40% să fie votată de PMP, UDMR, Pro România, ALDE și independenți

Președintele Klaus Iohannis a amânat joi decizia cu privire la a doua propunere pentru funcția de premier făcută de coaliția formată din PSD și ALDE. Aceasta l-a propus la șefia Guvernului pe Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș.

Surse politice au declarat pentru Republica.ro  că șeful statului ar putea anunța o decizie în acest sens după Anul Nou.

Citeste si   "Legile Puterii" De ce a schimbat Mohammad Murat tabăra politică. Interese imobiliare uriașe

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ