Share

Liviu Dragnea, preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, se află în SUA, unde participă, alături de premierul Sorin Grindeanu, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump.

Premierul şi Dragnea au avut deja întâlniri cu mai mulţi oficiali din Statele Unite şi au luat deja cina cu Donald Trump.

Citeste si   Martor-SURPRIZĂ în dosarul campaniei electorale din 2009 al Elenei Udrea. Ce spune fostul ministru

“Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: “We will make it happen! Romania is important for us! A fost un dialog cald și deschis.“, este mesajul postat de Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Citeste si   Violeta Alexandru: "Ne pregătim să completăm cadrul legal în eventualitatea închiderii școlilor. Nicio lege nu se aplică retroactiv"

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ