Share

 

„Ne-am adresat Tribunalului București și ne-am plâns cu privire la faptul că domnul Dragnea e ținut într-o detenție nelegală, având în vedere că a fost judecat de un complet de 3 judecători de la Înalta Curte.

La fond, în iunie, a fost respinsă cererea noastră ca fiind neîntemeiată. Instanța fondului a spus că în situația în care decizia CCR nu a indicat o anumită conduită de urmat, aceasta nu poate să se pronunțe cu privire la detenție, ceea ce e complet nelegal”, a declarat Flavia Teodosiu, miercuri seară, la o televiziune de știri.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

Liviu Dragnea consideră că stă la Penitenciarul Rahova „complet nevinovat”. Acesta a declarat, în iulie, în primul și singurul interviu difuzat de la intrarea sa la închisoare, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că niciodată nu va putea să-și spele ”acest păcat” în fața copiilor lui și a Irinei.

În cele 15 luni care au trecut de când a fost încarcerat, Liviu Dragnea a lucrat foarte mult în atelierul auto, la garajul penitenciarului Rahova, după cum mărturisea în interviul acordat la Realitatea PLUS.

Fostul președinte al PSD susține că a fost condamnat de un complet nelegal, lucru mărturisit și în interviul acordat în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

„Sunt într-o situație acum în care eu, până la ora asta, am două condamnări de către două complete nelegale. Eu în situația asta sunt: la Referendum am fost condamnat pe acea mizerie politică de un complet declarat de Curtea Constituțională nelegal, iar aici am ajuns prin hotărârea unui complet nelegal declarat tot de Curtea Constituțională. Păi spunea prietenul meu că nu există statul paralel. Cum explicăm situația asta?!”, declara Liviu Dragnea în ultima parte a singurului interviu acordat după încarcerarea sa, la Realitatea PLUS, pe 2 iulie.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Liviu Dragnea a fost încarcerat în 27 mai 2019, la o zi după alegerile europarlamentre, la Penitenciarul Rahova, unde își execută condamnarea de trei ani și șase luni primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. El a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ