Liviu Dragnea va participa pe 9 mai la mitingul PSD de la Iaşi

Liviu Dragnea va participa pe 9 mai la mitingul PSD de la Iaşi, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu. La aceeaşi dată va avea loc Summitul UE de la Sibiu găzduit de preşedintele Klaus Iohannis.

Mai multe organizaţii judeţene PSD au solicitat oportunitatea de a găzdui un miting cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai, a explicat, pentru MEDIAFAX, Codrin Ştefănescu. El a mai spus că reprezentanţii PSD plănuiesc să se deplaseze în circumscripţiile electorale ale candidaţilor partidului la europarlamentare, la Iaşi având circumscripţia electorală Tudor Ciuhodaru.

Totodată, pe viitor, sunt plănuite mitinguri electorale şi la Galaţi, Teleorman, Dâmboviţa, a adăugat Ştefănescu.

Pe 12 aprilie, PSD a organizat, la Craiova, un miting de prezentare a candidaţilor la europarlamentare. Liviu Dragnea le-a mulţumit, a doua zi, într-o postare pe Facebook, “celor peste 45.000 de olteni care au venit”.

Summitul şefilor de stat sau de guvern din UE, care va avea loc pe 9 mai la Sibiu, este cel mai aşteptat eveniment politic european în perioada deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE.

Reuniunea va fi găzduită de preşedintele Klaus Iohannis iar preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, o va prezida. La eveniment vor participa lideri din 27 de state membre UE, preşedintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, şi preşedintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani.

LĂSAȚI UN MESAJ