Share

Liviu Pop, Ministrul Educatiei Nationale, nu detine o masina personala, conform propriei declaratii de avere, cu toate ca a declarat, recent, ca sotia lui „alimenteaza” si ca o face rar pentru ca „nu-si permite”.

Liviu Pop nu a detinut si nu detine nici in prezent un autoturism proprietate personala, conform propriilor declaratii de avere date in calitate de senator si ministru, din 2012 si pana acum. Ca functionar public, Ministrul Educatiei este obligat sa declare bunurile, valorile si sumele pe care le detine atat el cat si rudele de gradul intai.

Recent, Liviu Pop a fost intrebat de reporteri ce parere are despre scumpirile la benzina din ultima vreme si a dat un raspuns vag.

Reporter: Sunteti sofer. Ati simtit vreo diferenta la pompa, la pret?
Liviu Pop: Sunt conducator auto. Sotia mea alimenteaza, nu alimentez eu.
Reporter: Dar e acelasi buget al familiei. Ati simtit majorarea?
Liviu Pop: Alimentam destul de rar. Cam o data pe luna. Nu ne permitem.
Reporter: Rate la banci aveti. Ati simtiti cresterea ROBOR?
Liviu Pop: Am rate la banci. Nu mi-a comunicat nimeni ca ar fi crescut ROBOR-ul.

Sotia ministrului, Adriana Elena Pop, este profesoara de Limba Engleza la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, unde castiga putin peste 3.200 lei pe luna. Ei au impreuna doi copii minori, care incaseaza alocatie de la Statul Roman, informeaza stirilekanald.ro

Liviu Pop are si un credit in valoare de 60.000 lei pe care la contractat anul trecut si trebuie sa-l achite pana in 2021. El mai detine trei imobile obtinute prin schimb, donatie si cumparare precum si bijuterii in valoare de 13.000 euro, colectionate intre 2001 si 2017.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ