Share

Piețele alimentare au trecut în online!

Pandemia a reprezentat o perioadă de conștientizare și reorganizare a fiecărui domeniu de activitate. Nevoiți să stea în case, majoritatea persoanelor și-au schimbat obiceiurile de consum și au apelat tot mai mult la comerțul online.

Micii producători locali care cultivă fructe și legume și-au reorientat afacerea în această perioadă către online, astfel produsele lor au ajuns și încă ajung direct la clienți prin livrarea la domiciliu. Producătorii, pe lângă cultivarea și recoltarea legumelor și fructelor, oferă și serviciul de livrare astfel încât produsele să ajungă proaspete la consumatori.

Majoritatea locuitorilor din mediul urban și-au îndreptat atenția în perioada pandemiei către micii producători locali. Sucevenii au optat pentru alimente mai sănătoase dat fiind faptul că magazinele mari au fost închise.

Producătorii locali au declarat că în această perioadă au făcut multe livrări la domiciliu, iar vânzările au fost în creștere.

Citeste si   Cum s-a reinventat un ANTREPRENOR sucevean! Corina NEMEȘ: “Ce v-a motivat? Copilul meu, garantat!”

 

„Într-adevăr, când a fost apogeul pandemiei, foarte multă lume a cumpărat de la noi datorită faptului că noi am livrat la domiciliu”

 

Într-adevăr, când a fost apogeul pandemiei foarte multă lume a cumpărat de la noi datorită faptului că am livrat la domiciliu. Lumea a fost practic blocată în casă și nu a putut merge la magazine, noi livrând la domiciliu, oamenii au fost foarte interesați de lucrul acesta. Cu toate că lucrurile s-au mai relaxat, clienților le-au plăcut mierea și au continuat să comande de la noi.

Pe perioada pandemiei a fost mai bine pentru noi deoarece oamenii au început să mănânce mai sănătos, au încercat să se axeze pe alimente care ajută organismul să fie puternic împotriva virușilor și noi credem că din acest motiv au început să consume mai multă miere.

Plus că mulți stăteau acasă și atunci altfel ai timp să te uiți pe internet, să analizezi și piața și produsele. Noi livrăm aproximativ de 2 ori pe lună la Suceava pentru că noi suntem din Rădăuți. Facem o listă și mergem la fiecare acasă, în condiții igienice, cât mai curat posibil pentru că mai ales în această perioadă trebuie să fim foarte atenți”, a declarat Olivia Bădeliță, producător local Cămara cu miere” din Rădăuți.

Sucevenii și-au modificat preferințele alimentare optând să mănânce mai sănătos în perioada carantinării, iar faptul că nu au putut ieși din casă a contribuit la creșterea vânzărilor producătorilor locali care au făcut livrări la domiciliu.

Citeste si   Orașul SIRET a intrat în scenariul ROȘU din cauza NUMĂRULUI de îmbolnăviri cu COVID-19! Ce MĂSURI au fost LUATE

 

„Noi vindem pe plan local și uneori și în țară, însă nu am fost foarte afectați, din contră, pe perioada pandemiei am avut un câștig mai mare

Noi vindem pe plan local și uneori și în țară, însă nu am fost foarte afectați, din contră, pe perioada pandemiei am avut un câștig mai mare pentru că am făcut multe livrări la domiciliu. Având în vedere că toată lumea a stat acasă, a fost un flux mare de oameni care au venit din străinătate și au dorit să cumpere de la noi, iar asta ne-a ajutat. Acum, în perioada iulie-august a scăzut acest flux, mai mult chiar decât anul trecut deoarece nu au mai fost așa mulți oameni veniți acasă din străinătate, a declarat Florin Ciornei, producător „Murături Alese” din Milișăuți, județul Suceava.

 

Citeste si   Trei persoane REȚINUTE după efectuarea a două PERCHEZIȚII domiciliare și probarea activității INFRACȚIONALE în 8 fapte de FURT

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ