Opt blocuri noi în comuna Ciurea 

Primăria comunei Ciurea își propune să construiască opt blocuri noi, fiecare cu câte 12 locuințe. Aceste construcții vor fi realizate în scop social, pentru a veni în sprijinul familiilor tinere, care nu reușesc să-și achiziționeze o locuință. Unul dintre complexe va fi în Hlincea, iar celălat în Dumbrava, Blocurile vor avea fiecare câte 12 apartamente: 3 cu o cameră, 7 cu 2 camere și 2 cu 3 camere.

,,Proiectul s-a depus pentru licitație, iar într-un termen de trei, patru luni sperăm să obținem o primă decontare. Ne propunem să începem construcțiile în luna octombrie, dacă vor fi favorabile și condițiile meteorologice. Legea nr. 114 va reprezenta principalul criteriu care va sta la baza procesului de selecție al viitorilor locatari. Ne dorim să oferim sprijin familiilor tinere.”, a declarat Cătălin LUPU, primarul comunei Ciurea.

Sursă foto: www.apix.ro

De asemenea, domnul primar a mai declarat faptul că, momentan, nu există o firmă care să execute lucrările, dar acest aspect va fi rezolvat în cel mai scurt timp, dată cu obținerea primei sume de bani. Lucrările vor fi finalizate în termen de 24 de luni de la începerea lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ