Share

Locuitorii orășelului Soest, landul german Renania de Nord – Westfalia, sunt agasați de numărul tot mai mare de cerșetori, cetățeni români, care ajung în localitatea lor, oamenii vorbind chiar despre rețele organizate, cate îi transportă cu microbuzele.

Duminică, 26 noiembrie, polițiștii din Soest au primit mai multe apeluri de la cetățeni îngrijorați, care reclamau faptulă că mai mulți cerșetori agresivi le-au sunau insistent la uși și le-au cerut agresiv pomană, reatează focus.de.

Citeste si   #alegeriSUA: Trump refuză să se angajeze la transferul paşnic al puterii

Cerșetorii prezentau câteva bilețele pe care scria fie că doresc bani, fie că sunt în căutarea unui loc de muncă.

În zona Schwemeckerweg polițiștii au identificat șase femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani. S-a stabilit că sunt cetățeni români, și că obișnuiesc să circule dintr-un oraș în altul cu un microbuz Opel Movano, cu numere de înmatriculare românești.

Citeste si   Cehia respinge propunerile UE în materie de migraţie şi mediu

Cei șase apăreau deja în baza de date a poliției, având la activ delicte comise. După identificare, românii au primit interdicție de a mai frecventa zona.

Poliția din Soest a făcut apel ca cetățenii să sune imediat ce observă asemenea comportamente dubioase, menționând că în acest fel pot fi împiedicate posibile furturi sau jafuri.

Citeste si   Adunarea Generală a ONU: Sancţiunile americane afectează 'stabilitatea' Venezuelei, declară Maduro

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ