Loturi de teren in CONCESIUNE la doar 15 km distanţă de IAŞI

0
Share

Primarul Mihai Plumbu promite tuturor sătenilor din comuna Movileni, judeţul Iaşi, că din 2018 se va ocupa în mod deosebit de problemele esenţiale ce contează pentru comunitate.

In satul Iepureni, din comuna Movileni, langa pădure, Primaria oferă celor interesați de construcția unei case, loturi de pământ, în concesiune. Pentru mai multe detalii contactați Primăria comunei Movileni. Merită menționat faptul că loturile de teren se bucură și de utilități.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

“Eu vreau să mulţumesc mult comunităţii pentru că m-au acceptat în viaţa lor. Sunt cei care tot timpul m-au încurajat. (…)

Mă înţeleg foarte bine cu oamenii. Sigur, este dificil când trebuie să accesăm proiectele, dar facem studii şi obţinem finanţare. Pentru anul viitor, împreună cu viceprimarul şi cu consilierii vrem să rezolvăm problema apei, reabilitarea şcolilor şi a dispensarului uman, dar şi reţeaua electrică.” a declarat pentru ziarul “Bună Dimineaţa Iaşi”, Mihai Plumbu, primarul Comunei Movileni.

Citeste si   De ce la TOMEȘTI toate contractele mari ajung la LIS AFFAIR SRL? Ștefan TIMOFTE: „Așa vreau eu!”

O comunitate unită, cu mult simţ de răspundere şi cu credinţa că totul se va rezolva din ce în ce mai mult!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ