Share

Potrivit comunicatului CNSAS, Samuel Calotă, născut în 1960, a fost colaborator al Securității, calitate dovedită, prin sentință definitivă, încă din 2012. 

“Referitor la verificarea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie, (…) colegiul C.N.S.A.S. comunică următoarele.S-au primit listele cu candidați de la toate Birourile Electorale Județene, exceptând Birourile Electorale Judeţene Dâmboviţa şi Olt.

Citeste si   Orban, prima reacție după atacurile din PNL: "Nu demisionez. Șeful PNL e ales de Congres"

S-au derulat procedurile de verificare pentru 6.030 candidați şi s-au procesatdatele pentru 5.713 persoane. Dintre acestea, în temeiul legii sunt verificabile (candidaţicare sunt născuţi după anul 1973) 2.693 persoane, până în prezent fiind identificatăo persoană (Samuel Calotă – N.R.):

Pentru toți ceilalți candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie, verificările vor continua, conform procedurii legale, iar rezultatele finale vor fi aduse la cunoștința opiniei publice prin postarea pe site-ul oficial www.cnsas.ro.” a transmis instituția.

Citeste si   Ludovic Orban, atac la PSD pe tema pensiilor: Legea propusă de ei este o aberație. De ce nu au prevăzut cum o să crească și peste 100 de ani?

Realitatea.net a relatat Fabuloasa poveste a lui Samuel Calotă: turnător, traseist și un apropiat al lui Liviu Dragnea


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ