Share

Constructorii contractați de Primăria Municipiului Iași profită de vremea caldă și au început lucrările de modernizare a străzii Luca Arbore, în zona Canta, paralel cu linia ferată

Lucrările fac parte dintr-un pachet care include și modernizarea străzilor Viticultori, I.I. Mironescu, Roşcani, Ţicăul de Jos, Timpului, Șt.O. Iosif şi Dochia, acestora alăturându-li-se şi supralărgirea bulevardului Tudor Vladimirescu.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

Deschiderea ofertelor în cadrul acestei licitații, care a avut o valoare maximă de 19.261.531,75 lei, a avut loc pe 10 octombrie

Procedura de achiziție publică a atras ofertele a patru firme sau asocieri: asocierea SC Alpenside SRL – SC Concret Drum SRL, SC Conest SA, SC Geiger Transilvania SRL și asocierea SC Con Ted Company SRL – SC Transmir SRL – SC Construcții Gabap SRL.

Executantul lucrărilor este asocierea SC Alpenside SRL – SC Concret Drum SRL, contra unei sume de 17.488.376,04 lei, fără TVA (20.811.167,49 lei, cu TVA).

Citeste si   Nou FOCAR de COVID-19 în MIROSLAVA! 11 persoane au fost testate POZITIV

Modernizarea acestor artere de circulaţie, face parte din obiectivul mai amplu al reabilitării infrastructurii rutiere în cartierele Copou, Canta, Moara de Vânt, Tudor Vladimirescu şi Ţicău.

Contractul presupune realizarea de lucrări pe o lungime totală de străzi de 6.982 de metri, cu o durată de execuţie care variază între opt şi 14 luni.

Citeste si   Din 22 SEPTEMBRIE DAJ a început plata ajutorului de MINIMIS către APICULTORII IEȘENI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ