Share

Locuitorii din satul Poiana Negrii, comuna Dorna Candrenilor, vor avea în curând un cămin cultural modernizat la standarde europene. Lucrările de reabilitare a clădirii sunt finalizate, iar acum se achiziționează instrumente muzicale și costume naționale.

Cu bani obținuți printr-un program european, primăria Dorna Candrenilor, a investit în modernizarea imobilului, reușind să-i schimbe aproape total fațada și interiorul.

Valoarea totală a proiectului a ajuns la suma de 376.000 de euro

Proiectul se află într-un stadiu avansat, iar conform spuselor primarlui, în luna ianuarie a anului 2021 va fi finalizat.

„Costumele naționale sunt în execușie, iar instrumentele muzicale sunt aduse, s-a pus chiar și cortina. Proiectul este în curs de execuție, iar până în ianuarie 2021 va fi finalizat. Valoarea proiectului este 376.000 de euro. Exteriorul și interiorul  căminului este făcut, ne mai trebuie instrumentele muzicale și costumele naționale. Proiectul a fost realizat încă din 2017 și finalizat abia cum”, declară primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț CANDREA pentru Ziarul „Bună Dimineața Suceava”.

De asemenea, la nivelul comunei se află în curs de desfășurare alte proiecte de interes local. Primarul Dănuț CANDREA amintește de inființarea rețelei de apă și modernizarea mai multor drumuri forestiere.

„Mai avem proiecte în desfășurare, avem aducțiuni de apă, iar acum facem recepția la 6 drumuri comunale și un pod cu bani europeni. Proiectul este în valoare de 11.000 de euro și se finalizează.

Un alt proiect pe care îl avem la licitație este modernizarea a  3 drumuri forestiere, mai avem un drum de 1.300 de m care este scos la licitație”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor Dănuț Candrea pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.


Share
Citeste si   (P) Ioan STAN(PSD): „PLANUL NAȚIONAL de REDRESARE și REZILIENȚĂ pe care liderii PNL l-au pus în dezbatere publică, reprezintă încercarea acestora de a ne vinde PIELEA URSULUI din pădure”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ