Share

Comuna PRISACANI se află în extremitatea de est a județului, la granița cu  Ungheni din Republica Moldova, pe malul drept al Prutului și pe cel stâng al Jijiei.

Sarbatoarea Sf. Arhangheli Mihail si Gavril a coincis cu Hramul bisericii din Prisacani din judetul Iasi. Printre activitatile artistice organizate, primarul Ghiorghe Stanciu a avut generozitatea si bunavointa de a ne acorda un interviu ziarului „Buna Dimineata Iasi”.

Citeste si   Moment de CUMPĂNĂ pentru piața IMOBILIARĂ din Iași! Paul TEHUTU, manager TNT Imobiliare Iași: ”Suntem la valoarea de 30% față de ce se întâmpla în anul 2019”

Impreuna cu toti localnicii, reusim sa promovam vechile traditii. De ani de zile, la biserica formeaza un duo cu primaria si cu scoala.

„(…) Cea mai mare problema pentru noi este drumul judetean care strabate comuna. Practic, pana la primaria de la Prisacani, noi avem un drum onorabil pentru acest secol, dar cel care duce spre Macaresti, nu este practicabil. Avem probleme si cu drumurile comunale. 2 km de asflat este foarte putin,” a declarat pentru ziarul „Buna Dimineata Iasi”, Ghiorghe Stanciu, primarul Comunei Prisacani.

Citeste si   Admiterea la TUIASI, cifre record și în sesiunea de toamnă: 200 de candidați în plus față de locurile bugetate

Pe langa realizari, apar si neajunsuri. Insa, predomina dorinta Primariei de a aduce investitori pentru dezvoltarea comunei si pentru conservarea si recunoasterea traditiilor specifice zonei.

 

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ