Share

În data de 20 septembrie Primul Ministru al Guvernului României și președintele Partidului Național Liberal a efectuat o vizită la Iași.

În timpul conferinței susținute în ziua de duminică, Ludovic Orban, a fost întrebat de reprezentanții presei dacă în momentul în care Mihai Chirica a aderat la PNL, acesta a oferit garanția faptului că nu se va reîntoarce la Partidul Social Democrat.

Citeste si   Florin Cîțu: PNL nu va majora taxele după alegeri. Vești bune în privința veniturilor

14 secunde de tăcere din partea Primului Ministru!

În timpul în care președintele PNL se gândea la răspuns acesta este vizibil surprins de întrebare și încearcă să facă orice pentru a trage de timp. Ludovic Orban începe să-și aranjeze microfonul ce funcționa cu siguranță având în vedere că îl folosise până la momentul respectiv pentru a răspunde la întrebări.

În fundal îl putem vedea pe candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean Iași, Costel Alexe. Acesta devine la fel de agitat ca și Primul Ministru și își freacă degetele pe tot parcursul declarației.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

După lunga pauză a Președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, acesta a declarat:

„Din câte îmi aduc aminte prima discuție pe care am avut-o cu domnul primar Mihai Chirica a fost aceea în care Guvernul PSD a luat decizia de a nu ține ședința de guvern comună a Guvernului României și Guvernul Republicii Moldova la Iași ca să-l pedepsească pe Mihai Chirica pentru curajul opiniilor sale corecte. De atunci am avut un permanent dialog, o relație extrem de apropiată și am convingerea că Mihai Chirica s-a alăturat Proiectului Partidului Național Liberal având la bază considerente extrem de solide„


Share

LĂSAȚI UN MESAJ