Share

“Am permis funcționarea tipurilor de afterschool din perioada vacanțelor școlare. Din informațiile noastre, au fost respectate măsurile și nu au fost cazuri pe zona afterschool-urilor”, a declarat premierul Ludovic Orban, întrebat de ce a susținut închiderea școlilor și grădinițelor din Capitală, dar menținerea deschisă a after school-urilor și a creșelor.

“Sunt mulți părinți care efectiv sunt ajutați de aceste afterschool-uri”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, în fața Biroului Electoral Municipal, după depunerea listei candidaților PNL pentru alegerile parlamentare.

Citeste si   Alina Gorghiu: ”PSD se preface că se luptă pentru majorarea alocațiilor. Este dovada că a ajuns la ipocrizia maximă. PNL a mărit deja alocațiile”

Întrebat dacă are în vedere închiderea mall-urilor sau a sălilor de sport, în cazul în care după aceste 14 zile de la închiderea școlilor nu va scădea rata de infectare, Ludovic Orban a răspuns: “Nu avem astfel de măsuri. Obiectivul nostru să reducem numărul de infectări prin măsurile pe care le-am luat. Dați-mi voie să vă spun că România este într-o situație relativ stabilă. E posibil un val doi care a afectat țările europene mult mai dramatic și profund decât România”.

Citeste si   Dan Barna, ars la buzunar pentru că a lipsit nemotivat de la Camera Deputaților

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ