Share

 

„Chiar dacă au avut candidat propriu, noi am anunţat că suntem deschişi acestei colaborări. Noi mâine (luni, 5 octombrie – n.red.)  aprobăm în Biroul Politic Naţional un proiect de colaborare cu PMP în consiliile judeţene şi locale. (întrebare – ”Adica la nivel de tara?”) La nivel de tara si implicit la nivelul Bucurestiului. PMP este aliat cu noi la guvernare, chiar dacă a existat o candidatură separată, care, trebuie să recunoaștem, ne-a dat ceva emoţii”, a declarat Ludovic Orban la un post TV.

Citeste si   Iohannis, solidar cu victimele din ”Colectiv”. Ce va face vineri, la 5 ani de la tragedie

Întrebat daca a fost surprins de rezultatul obtinut de Traian Basescu, Orban a spus că „m-a surprins candidatura. La experienţa pe care o are Traian Băsescu, trebuia să ştie că exista un risc major din aceasta candidatură, pentru că cea mai mare parte a voturilor pe care le-a obtinut erau voturi ale unor votanți de dreapta. Această candidatură în mod evident a redus numărul de voturi pentru candidatul Dreptei, Nicusor Dan. Suntem deschişi unei colaborări, dar, sigur, pe alte baze”.

Citeste si   Noi cazuri de infectare cu noul coronavirus la MAE. Anunțul ministerului

„Un viceprimar de la USR-PLUS, un viceprimar de la PNL. Asta a fost intelegerea. La sectoare e o anumita distributie a viceprimarilor, dar ideea de baza este sa ne inchidem pe un număr  de viceprimari egal”, a adăugat Ludovic Orban. 

Despre posibila numire a lui Mihai Neamțu, de la PMP, ca al treilea viceprimar la Primăria Capitalei, președintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat că „nu excludem aceasta varianta. Nu s-a discutat despre acest subiect ca Mihai Neamtu sa fie viceprimar general”.

Citeste si   Lucrările la inelul de Sud al autostrăzii de centură a Bucureștiului încep anul acesta. Anunțul lui Lucian Bode


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ