Share

”Aș vrea să punctez faptul că două agenții de rating, extrem de importante, Fitch și Moody’s, au anunțat menținerea ratingului de țară al României. Este o mare victorie a guvernului pe care îl conduc. 

Menținerea ratingului garantează că România este pe un drum bun, iar în punctele de vedere prezentate public de agențiile de rating se arată foarte clar că menținerea ratingului de țară are la bază politicile guvernului, responsabilitatea în alcătuirea și execuția bugetului, politicile de dezvoltare economică. 

Citeste si   SURSE Klaus Iohannis, la întâlnirea de urgență cu liderii PNL: Atacați mai mult PSD!

Faptul că cele două agenții au menținut ratingul de țară asigură menținerea unei percepții corecte asupra României la nivelul sistemului financiar bancar, la nivelul investitorilor. De asemenea, garantează capacitatea României de a se împrumuta la dobânzi mici. De asemenea, garantează pentru fiecare companie din România un acces mai favorabil la tot ce înseamnă procesul de creditare și menține România ca o țară de destinație pentru investiții în care investitorii pot să investească cu încredere”, a declarat Orban. 

Citeste si   Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS: „ În interiorul PSD-ului, liderii locali nu-și doresc o asemenea alianță cu USR”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ