Share

”Cred că economistul şef al Băncii Naţionale poate se referă la salariile angajaţilor din BNR. În ceea ce priveşte salariile în toate instituţiile, în spitale, în şcoli, în toate instituţiile publice sunt stabilite prin lege. Sigur că noi avem în Programul de guvernare optimizarea aparatului guvernamental, digitalizarea, simplificarea procedurilor, schimbarea sistemului de evaluate a activităţii angajaţilor în sectorul public, astfel încât să fie premiaţi cei care au rezultate şi să nu fie premiaţi cei care nu au rezultate. Eu, în schimb, cred că trebuie să trecem de acest tip de declaraţii. România va avea de absorbit 80 de miliarde de euro.

Citeste si   Nicușor Dan: „Zece spitale bucureștene vor beneficia de noi dotări și echipamente pentru a trata mai bine pacienții COVID-19”

 Nu există niciun fel de risc în această privinţă. Obiectivul nostru nu este să umblăm să tăiem salarii, obiectivul nostru este să creştem veniturile românilor, sigur, în sectorul public să le creşterm în conformitate cu activitatea care este depusă de angajaţi din sectorul public”, a adăugat şeful Guvernului”, a declarat, vineri, premierul Ludovic Orban.

Citeste si   „Culisele statului paralel” | LISTA pilelor baronilor locali, păpușarii instituțiilor-cheie din județe

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ