Share

 

„Va multumesc, pentru ca, la aceste alegeri, românii au aratat un spirit exemplar, au suportat statul la rând care din pacate a aparut ca urmare a necesitati ide protejare a sanatatii. Le multumesc. Vreau sa felicit toti romanii care ua participat la vot pentru prezenta exemplara la aceste alegeri locale.

Pentru PNL este o zi istorica. Pentru prima oara, de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si pentru prima oara PNl bate PSD fara drept de apel. Suntem la a treia victorie: am castigat alegerile europarlamentare, prezidentiale cu un scor istoric si iata ca azi castigam alegerile locale.

Citeste si   Legea prin care data alegerilor e stabilită de Parlament, și nu de Guvern, întoarsă de președintele Klaus Iohannis

Aceste victorii nu ne determina sa ne bucuram in mod excesiv. Ne vom bucura o zi-doua, dupa care ne apucam de treaba, pentru ca oamenii ne-au votat pentru programele de dezvoltare cu care ne-am prezentat, mai ales ne-au votat ca sa imbunatatim viata locala.

Ca premier, garantez sustinerea pentru toate programele locale serioase care duc la cresterea calitatii vietii, pe investitii, bazate pe debirocratizare, digitalizare, atragere de investitii, crearea locurilor de munca.

Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul! E o victorie pe care, hai sa fim cinstiti, foarte putini o asteptau! Este o victorie clara care nu lasa loc de comentarii. Bucurestenii si-au dorit o schimbare, sa elibereze Bucureștiul de caracatita PSD.

Citeste si   Demisii în lanț din PSD, după ce un membru important a părăsit partidul

Victoria lui Nicușor Dan este rezultatul depus de Nicușor Dan cel putin de 12 ani de zile , a unei dedicari fata de interesul public, a unui program onest, fara promisiuni deșarte.

Victoria din Bucuresti e si rezultatul ca noi, ca PNL, desi avem valori in partid, am preferat sa ne unim si sa sustinem un candidat cu sprijinul partenerilor nostri din aceasta campanie.

Pe baza rezultatelor partiale, asteptam confirmarea lor, putem spune clar ca am castigat aproximativ 50% din consiliile jduetene, ca avem un numar de primari, intre 17-20 de primari de munciipii resedinta de judet, un scor de 1.500 de primari.

Citeste si   Parlamentare 2020 Olt. Lista Pro România pentru Senat a fost respinsă din cauza lipsei candidaților femei

PNL inregistreaza un scor fara precedent in istoria sa, care ne obliga.

Aceste alegeri locale arata inceputul unei guvernari liberale”, a declarat premierul Ludovic Orban imediat după terminarea votării pentru alegerile locale, la ora 21.00.

Potrivit EXIT POLL-ului CURS- Avangarde prezentat de Realitatea PLUS și Realitatea.net pentru Primăria Municipiului București, Nicuşor Dan, independent susţinut de Alianţa PNL-USR-PLUS, este cotat cu 47,2%, Gabriela Firea (PSD) – 39% și Traian Băsescu (PMP) – 8,6%.

ALEGERI LOCALE 2020 – EXIT POLL AVANGARDE la Realitatea PLUS și Realitatea.net. Nicușor Dan a câștigat Capitala


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ