Share

„Decizia de a începe anul școlar este o decizie care era clară din punctul meu de vedere. Sigur că există temeri, sigur că sunt diferite aspecte care n-au fost puse la punct în detaliu. Orice fel de aspect poate fi remediat. (…) Eu îi rog pe părinți să aibă încredere, să le spună copiilor să respecte regulile”, a spus Orban.

Citeste si   Miron Mitrea: Statul paralel prăduia lumea afacerilor prin manipularea Justiției

“Nu trebuie să intrăm în panică, noi vom urmări prin direcțiile de sănătate publică și inspectoratele școlare județene modul în care sunt implementate măsurile decise. (…) Copiii au nevoie de școală, trebuie să reia procesul de învățare,” a mai declarat premierul.

Ludovic Orban i-a răspuns și fostului premier Dacian Cioloș, care a solicitat public demiterea Monică Anisie. ,,Să ceri demisia ministrului Educației cu o zi înainte de începerea școlii mi se pare o politizare dramatică a subiectului, cu atât mai mult cu cât dna. Anisie a fost secretar de stat în mandatul său. Să înțeleg că atunci era bună, acum, când nu mai este în partidul său, nu mai este?!”

Citeste si   Ludovic Orban: ”NU vom crește taxe și impozite! Este împotriva obiectivului fundamental pe care îl are Guvernul”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ