Share

La discuția cu reprezentanții Blocului Național Sindical vor participa ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Întâlnirea are loc la solicitarea BNS, iar agenda de dialog conține patru teme majore care vizează: Piața Muncii; Sustenabilitatea componentelor sistemului de securitate socială (în principal sistemul public de pensii și sistemul de asigurări de sănătate); Agricultura; Investițiile publice (vor fi înaintate suplimentar propuneri care vizează domeniile transporturi, industria de apărare, industria navală, energie, sănătate publică).

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Tot miercuri, la ora 16.00, premierul va avea o întâlnire cu reprezentanții Grupului industrial Thales, la  Palatul Victoria.

De asemenea, în aceeași zi, la ora 18.00, Orban va participa la evenimentul “Celebrating 70 Years”, organizat de Ambasada Austriei în România, cu prilejul marcării a 70 de ani de la deschiderea, în țara noastră, a secției comerciale Advantage Austria București, la Clubul Diplomatic.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Alocuțiunea premierului, care va fi susținută în jurul orei 19.30, va fi transmisă live pe platformele Facebook și Youtube ale Guvernului.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ