Share

“Astăzi plouă, dar știm că, anul ăsta, România, mai ales partea de SE, s-a confruntat cu o secetă fără precedent. Aici vrem să alocăm resurse financiare importante în toate lucrările de îmbunătățiri funciare, irigații, desecări”, a declarat premierul Ludovic Orban. 

“Contribuția sectorului IT la PIB este o contribuție semnificativă, care a fost într-o permanentă creștere. Dar această contribuție a fost generată în special de zona privată. Deși avem printre cei mai talentați programatori, România este una dintre cele mai puțin digitalizate țări, în special în domeniul administrației. Pentru noi, lucrurile sunt foarte simple: ori ne digitalizăm, ori rămânem în urmă. Fundamental pentru noi este să asigurăm conectarea României la toate infrastructurile de transport european, atât pe rutier, cât și pe feroviar și fluvial. Comisia Europeană a aprobat alocarea sumei de 875 de milioane de euro pentru finanțarea tronsonului Sibiu-Pitești de pe coridorul 4 paneuropean, care este primul tronson de autostradă care traversează munții și care, cu siguranță, se va construi într-un ritm cât mai rapid”, a mai spus Ludovic Orban. 

Citeste si   Lucian Bode: Am ales schimbarea în bine. Toți românii au datoria să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ