Share

“Preocuparea noastră este, pe de-o parte, în ceea ce priveşte pandemia. Noi ne dorim să se ajungă la decizii la nivel european privitoare la pandemie, privitoare la măsurile de protecţie sanitară care trebuie luate, la stabilirea unor reguli care să fie aplicabile la nivel european de ţările Uniunii Europene.

Citeste si   Traian Băsescu se predă cu câteva zile înainte de alegeri? „Cred că Nicuşor Dan va ajunge primar”

Preocuparea noastră de căpătâi este relansarea economică şi sunt convins că sunt în asentiment cu dumneavoastră. Relansarea economică este fundamentală pentru evoluţia Europei şi mai ales pentru aplicarea tuturor direcţiilor de acţiune care au fost stabilite de noua Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen. Susţinem toate proiectele de dezvoltare economică, de susţinere a investiţiilor, de creştere a competitivităţii Uniunii Europene pe plan global, susţinem proiectele de inovare, de cercetare, de dezvoltare care să fie transpuse cât mai rapid în aplicaţii care să genereze avantaje competitive ale Uniunii Europene la nivel mondial.

Citeste si   VIDEO Ce promit liberalii teleormăneni pentru "zona roșie": investiții, drumuri, racordare la gaze naturale

Avem o oarecare preocupare privitoare la măsurile de susţinere aferente Pactului Verde – Green Deal, dar am văzut că şi aici există o gândire care va permite statelor să se adapteze şi să folosească această provocare mai mult ca pe o oportunitate decât ca pe o formă de reducere a competitivităţii”, a spus Ludovic Orban la reuniunea preşedinţiei Grupului PPE, “Solidari pentru redresarea Europei”, desfăşurată în sistem videoconferinţă.

Citeste si   Testarea OBLIGATORIE pentru COVID-19 a persoanelor din străinătate care intră în România, decisă de Guvern! Anunțul lui Nelu Tătaru 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ